Monday 25 July 2011

Celebrity chystajú dovolenky: Títo tiahnu do Ameriky



Leto sa začalo a aj známe osobnosti plánujú dovolenky. Niektoré si však nevybrali žiadnu prímorskú destináciu. Dali prednosť veľkomestám v Amerike.
Kým speváčky Dara Rolins (38) a Michaela Misha Paľová (36) idú oddychovať a popritom zbierať inšpiráciu na nový album, moderátori Martin Pyco Rausch (33) a Jakub Prachař (27) musia pracovať

New York: Misha

Misha sa vracia na miesto činu. Začiatkom mája mala v New Yorku prebehnúť jej svadba
, ktorá však bola údajne na poslednú chvíľu zrušená. New York je však speváčkina srdcovka.
Robí na novom albume, má tam veľa priateľov, keďže tam roky chodila za priateľom, a berie so sebou aj kamarátku Lucku Hablovičovú.

Los Angeles: Dara Rolins

Speváčka sa vracia tam, kde si minulý rok liečila zlomené srdce a utiekla pred tlakom po nepríjemnej autonehode. Dara tu má dlhoročnú kamarátku, u ktorej môže bývať
a poskytne jej komfort, ktorý potrebuje. Na rozdiel od predošlých „útekov“, tentoraz  vycestuje sama. Dcérku Lauru necháva doma.

„Ide tam aj pracovne, aj súkromne za kamarátkou, ktorá tam žije. Laura bude zatiaľ so svojím otcom - Matějom. V tom čase budú na dovolenke,“ povedala Novému Času manažérka speváčky Eva Skallová.

Las Vegas: Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch

Moderátori veľkej talentovej šou si toto leto neoddýchnu. „Dovolenka zrejme nebude. V Las Vegas nás čaká práca,“ zhodli sa. Do vykričaného mesta pôjdu na päť dní
, z toho dva budú cestovať. Čaká ich nakrúcanie upútaviek k druhej sérii šou. Stretnú sa tam aj s výhercami minuloročného finále - akrobatickou dvojicou Dae Men.

No comments:

Post a Comment

Online Hotel Booking